Laatste nieuws
23-09-14 Positief sentiment overheerst op Zakenfestival Almere 2014
05-09-14 Het ontbijt van Willem de Boer Food & Events
05-09-14 Klimaatneutrale Fairtrade koffie
05-09-14 One2Go, de innovatieve manier van tanken van Texaco, de eerste drie maanden gratis

Positief sentiment overheerst op Zakenfestival Almere 2014

Almere, 23 september 2014 - Almere City Marketing, Rabobank Almere, WTC Almere en de Vereniging Bedrijfskring Almere kijken tevreden terug op het Zakenfestival Almere, dat plaatsvond op 17 en 18 september in Topsportcentrum Almere. Veel bezoekers waren oprecht geïnteresseerd en de zakenbeurs heeft een aantal standhouders daadwerkelijk nieuwe business opgeleverd. Het sentiment op de beurs onder ondernemers was dan ook overwegend positief. Het bezoekersaantal lag rond de 1700.

Joep Kramer, directeur van de VBA: “Het lijkt erop dat ondernemers de crisis langzamerhand achter zich laten. Veel standhouders hebben nieuwe contacten opgedaan en oude aangehaald. Er zijn zelfs orders op de beurs afgesloten.” Voor veel bezoekers en standhouders voelt het Zakenfestival Almere als een traditie. Het is een effectieve manier van netwerken, omdat zij in een kort tijdsbestek veel mensen en bedrijven ontmoeten. Vooral de start met het Miljoenennotaontbijt en de VBA netwerkborrel aan het eind van de eerst dag, brachten veel mensen naar het Zakenfestival.

Het thema van dit jaar was: Future proof? Proef de Toekomst! Dit thema kwam terug in de verschillende presentaties die werden gegeven, zoals bijvoorbeeld ‘CO2 Neutraal ondernemen’ door EnergiePlaneet BV en ‘Kansen Pakken in de Circulaire Economie’ door Richard Piechocki en René Dijkstra op uitnodiging van Rabobank Almere. In lijn met het thema Future proof zullen alle bruikbare materialen van de beurs door het Almeerse Creative Coöperation worden hergebruikt. 


Publicatie datum:  23-09-2014 Auteur:  L. Hollander

« Terug naar het nieuwsoverzicht


SPONSOR

Mediapartner